Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata, numerar/cash la livrare sau plata online cu cardul.

Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, in urma plasarii comenzii veti primi prin e-mail informatiile necesare efectuarii platii. Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei confirmari de comanda, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea. Daca ati ales sa platiti online, utilizand un card bancar, imediat dupa plasarea comenzii veti fi transferat pe pagina procesatorului pentru a finaliza procesul de comanda. In urma aprobarii tranzactiei, veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs.

www.pieseauto-24.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.